Albert Heijn Hardegarijp Galefjild Open 2023

Je kunt je nog tot en met zondag 25 juni aanmelden voor de vierde editie van het Galefjild Open (van maandag 10 t/m zondag 16 juli 2023) - klik op de flyer en meld je aan!

Let op:
Ten tijde van het toernooi vinden er werkzaamheden plaats aan de N355 tussen Leeuwarden en Hurdegaryp. Bekijk op deze pagina wanneer er welke stukken gestremd zijn.
 
 
 
 
Albert Heijn Hardegarijp Galefjild Open 2022

 
Met 197 spelers en 161 inschrijvingen zat het derde Galefjild Open in 2022 voller dan ooit en kijken we terug op een supergezellige toernooiweek. Met 229 wedstrijden! 
 
Op zaterdag en zondag begonnen de wedstrijden om 09:00 uur. Op deze dagen kon je ook genieten van verse soep, lekkere broodjes en een smoothie.
Op werkdagen begonnen de wedstrijden om 16:00 uur en konden spelers een warme maaltijd afnemen (1 dag van tevoren bestellen).
Vrijdag 15 juli hebben we een feestelijke avond met een cocktailbar en muziek gehad, op zaterdag 16 juli was het weer feest en met een barbecue
en muziek. Voor de jeugd is het springkussen elk jaar een feest!
 
Klik HIER om de toernooipagina te bezoeken en de uitslagen terug te lezen; klik HIER om het toernooi op Facebook te volgen.
 
Bekijk hier de foto's van het Galefjild Open 2022: