Welkom bij TV Galefjild!

 
Wij zijn een actieve en gezellige vereniging, waar je kunt tennissen op elk niveau op een mooi gelegen tennispark. Ons tennispark heeft een clubgebouw met een uniek dakterras. Hierdoor kun je van bovenaf mooi alle wedstrijden bekijken. We beschikken over 6 gravelbanen, waarvan er 4 voorzien zijn van ledverlichting. Op ons park vind je verder een oefenkooi, douche-faciliteiten, een kantine en voldoende parkeergelegenheid.

Tennisvereniging Galefjild heeft zo'n 160 leden in allerlei leeftijden waarvoor we door het jaar heen allerlei activiteiten organiseren. Op de toss-avonden is iedereen van harte welkom en leer je snel andere leden kennen. We hebben we een actieve seniorengroep met een eigen toss-ochtend op de donderdag.
 
Voor zowel beginners als gevorderden is er de mogelijkheid om tennisles te volgen. Clubtrainer Roland Lucardie verzorgt zowel lessen voor jeugd als senioren. Uiteraard kun je je ook opgeven om (in teamverband) mee te doen aan de KNLTB tenniscompetitie. Deze wordt zowel in het voorjaar als in het najaar op verschillende dagen en niveaus voor zowel jeugd als senioren georganiseerd. 


Kom vooral eens langs en proef de sfeer op ons park. Geniet van de tennissport en de gezelligheid. Wellicht vind je het leuk om (daarna) lid te worden van onze vereniging. Via onderstaande knop kun je een tennisbaan huren of een zomerkaart bestellen. Tot snel!
 
 
Inloggen leden
Bestuur & commissies
Lid worden
Dag- of zomerkaart
Onderhoudsploeg
Historie
Tennislessen - Trainer
Nieuwsbrief / Galekrabbel
Toernooien KNLTB
Tytsjerksteradiel Tennis Toernooi
Onze sponsoren
Nieuws > lees meer..
MRT
25
Verduurzaming van het clubhuis
Op 16 maart met NLdoet zijn we als vereniging in samenwerking met Energiek Hurdegaryp,
onderdeel van Trynergie bezig geweest om het gebouw te verduurzamen. Zo is er achter de radiatoren folie geplakt, zijn er meer dan 30 lampen vervangen voor LED lampen en zijn de radiatoren beter afgesteld. Dit zorgt voor een mooie besparing voor de vereniging en een mooie stap in verduurzaming.


MRT
14
Zaterdag doen wij mee met NLdoet!
Zaterdag 16 maart van 9.30 tot 12.30 uur doen we mee aan NLdoet

en maken we met z’n allen het clubterrein gereed voor het nieuwe seizoen. Er komt bovendien een team fixers die gaan helpen om het clubhuis te verduurzamen.

Kunnen we ook op jou rekenen? Vele handen maken licht werk!

Wij doen mee met NLdoet. U ook? - Seniorenwelzijn


MRT
09
Meld je aan voor de voorjaarslessen!
Krijg jij ook zo’n zin om weer te komen (tennis)lessen? Lekker in beweging komen, de tennissport te leren kennen of verder onder...
de knie te krijgen. Je kunt je HIER weer opgeven voor de voorjaarslessen. Zo ben je verzekerd van een leuke, maar vooral sportieve en uitdagende invulling van het voorjaar.

AUG
31
TTT - Tytsjerksteradiel Tennis Toernooi
De TTT wordt dit jaar op ons eigen park georganiseerd.

SEP
07
Friesland Cup weekend
Vanaf 10:00 uur in Hardegarijp

SEP
09
Start najaarscompetitie


Facebook > lees meer
Mooie opnames van ons park!