Welkom bij T.V. Galefjild!

 
Wij zijn een actieve en gezellige vereniging, waar je kunt tennissen op elk niveau op een mooi gelegen tennispark. Ons tennispark heeft een clubgebouw met een uniek dakterras. Hierdoor kun je van bovenaf mooi alle wedstrijden bekijken. We beschikken over 6 gravelbanen, waarvan er 4 voorzien zijn van verlichting, een oefenkooi, douche-faciliteiten, een kantine en voldoende parkeergelegenheid.

Tennisvereniging Galefjild heeft rond de 200 leden in allerlei leeftijden waarvoor we door het jaar heen allerlei activiteiten organiseren. De jeugdcommissie organiseert bijvoorbeeld het openingstoernooi, een pannenkoekentoernooi, de jeugdclubkampioenschappen, een slottoernooi met ouder-kind tennissen en nog veel meer leuke dingen. We hebben een vaste toss-avond waar alle leden van harte welkom zijn en we hebben we een actieve seniorengroep met een eigen toss-ochtend.
 
Voor zowel beginners als gevorderden is er de mogelijkheid om tennisles te volgen bij onze tennisschool. Er zijn aparte lessen voor zowel jeugd als senioren. De lessen worden verzorgd door onze trainer Roland Lucardie. Uiteraard kun je je ook opgeven om (in teamverband) mee te doen aan de KNLTB tenniscompetitie. Deze wordt zowel in het voorjaar als in het najaar op verscheidene dagen en niveaus, zowel voor jeugd als senioren georganiseerd. 

 
Schroom niet om dan eens langs te komen en de sfeer te proeven op ons park, geniet van de tennissport en de gezelligheid. Wellicht vind je het leuk om (daarna) lid te worden van onze vereniging. Via onderstaande knop kun je een 'dagkaart' (= baanhuur) aanschaffen. Tot snel!

 
Klik op deze knop voor de aankoop
van een dagkaart 
 
 
Inloggen leden
Bestuur & commissies
Lid worden
Dag- of zomerkaarten
Onderhoudsploeg
Historie
Jeugdcommissie / Blog lees meer...
Tennislessen - Trainer
Nieuwsbrief / Galekrabbel
Toernooien KNLTB
Tytsjerksteradiel Tennis Toernooi
Onze sponsoren
Nieuws > lees meer..
NOV
13
Seizoensafsluiting jeugd
Vanmiddag hebben we met de jeugd op feestelijke wijze het seizoen afgesloten.
Voor we de winter in gaan, is de jeugd nog eenmaal bij elkaar gekomen om dit mooie seizoen op een gezellige manier met elkaar af te sluiten. Na 2 uur trainen en wedstrijdjes spelen werden 19 buikjes gevuld met pannenkoeken. Wat een feest!

OKT
01
Ga samen met T.V. Galefjild voor glasvezel!
Meld je aan voor aansluiting op het gasvezel netwerk en sponsor de club en jezelf!


Razendsnel glasvezel internet in Hurdegaryp is dichterbij dan ooit! Profiteer tot 30 November 2022 van superscherpe aanbiedingen van Caiway en DELTA én bespaar ook nog eens € 650 activatiekosten. Sluit aan op het netwerk van de toekomst met snelheden tot 8 Gig, stabiel internet, meer keuze, een lage ping én heel veel voordeel! Want als 20% zich op tijd aanmeldt, kómt het glasvezelnetwerk er daadwerkelijk.

Exclusief bij T.V. Galefjild krijg je bovendien bij jouw aanmelding een cashback van € 25. En wij als vereniging ook nog eens € 50! En dat is goed nieuws, dat kunnen we heel goed gebruiken voor de verduurzaming van ons clubgebouw.

Dus wil je gaan voor glasvezel? Meld je aan via T.V. Galefjild met deze links en we profiteren allemaal! Let op: dit geldt niet alleen voor leden maar ook voor vrienden, bekenden, buren, etc.!


AUG
25
Kom je ook lessen in het najaar?
Meld je vast aan voor de najaarslessenreeks.
Je kunt je alweer aanmelden voor de lessenreeks in het najaar. Klik HIER om je plek zeker te stellen.

DEC
01
Einde tennisseizoen


FEB
06
Algemene Leden Vergadering
Vanaf 20:00 uur

FEB
13
Start Jeugd Sponsor Actie van Poiesz
Tot en met zondag 9 april

Facebook > lees meer
Mooie opnames van ons park!
Jubileumbord Club van 50, klik op de foto                                NIEUWS VAN DE TRAINER