Welkom bij T.V. Galefjild!

 
Wij zijn een actieve en gezellige vereniging, waar je kunt tennissen op elk niveau op een mooi gelegen tennispark. Ons tennispark heeft een clubgebouw met een uniek dakterras. Hierdoor kun je van bovenaf mooi alle wedstrijden bekijken. We beschikken over 6 gravelbanen, waarvan er 4 voorzien zijn van verlichting, een oefenkooi, douche-faciliteiten, een kantine en voldoende parkeergelegenheid.

Tennisvereniging Galefjild heeft rond de 200 leden in allerlei leeftijden waarvoor we door het jaar heen allerlei activiteiten organiseren. De jeugdcommissie organiseert bijvoorbeeld het openingstoernooi, een pannenkoekentoernooi, de jeugdclubkampioenschappen, een slottoernooi met ouder-kind tennissen en nog veel meer leuke dingen. We hebben een vaste toss-avond waar alle leden van harte welkom zijn en we hebben we een actieve seniorengroep met een eigen toss-ochtend.
 
Voor zowel beginners als gevorderden is er de mogelijkheid om tennisles te volgen bij onze tennisschool. Er zijn aparte lessen voor zowel jeugd als senioren. De lessen worden verzorgd door onze trainer Roland Lucardie. Uiteraard kun je je ook opgeven om (in teamverband) mee te doen aan de KNLTB tenniscompetitie. Deze wordt zowel in het voorjaar als in het najaar op verschillende dagen en niveaus, zowel voor jeugd als senioren georganiseerd. 


Kom vooral eens langs en de sfeer proeven op ons park. Geniet van de tennissport en de gezelligheid. Wellicht vind je het leuk om (daarna) lid te worden van onze vereniging. Via onderstaande knop kun je een tennisbaan huren of een zomerpas aanschaffen. Tot snel!

 
Klik op deze knop voor baanhuur of
de aankoop van een zomerpas 
 
 
Inloggen leden
Bestuur & commissies
Lid worden
Dag- of zomerkaarten
Onderhoudsploeg
Historie
Jeugdcommissie / Blog lees meer...
Tennislessen - Trainer
Nieuwsbrief / Galekrabbel
Toernooien KNLTB
Tytsjerksteradiel Tennis Toernooi
Onze sponsoren
Nieuws > lees meer..
MRT
01
Meld je aan voor de voorjaarslessen!
Krijg jij ook zo’n zin om weer te komen (tennis)lessen? Lekker in beweging komen, de tennissport te leren kennen of verder onder...
de knie te krijgen. Je kunt je HIER weer opgeven voor de voorjaarslessen. Zo ben je verzekerd van een leuke, maar vooral sportieve en uitdagende invulling van het voorjaar.

JAN
22
Mienskipsfreon van Trynergie
Verloopt het contract van jouw energieleverancier? Dan kun je onze club steunen.

Galefjild is mienskipsfreon geworden van de energie coöperatie Trynergie uit Oenkerk. Kortgezegd betekent dit dat de club een jaarlijkse vergoeding krijgt wanneer jij je via Trynergie aanmeldt bij Energie van Ons en lid wordt van de coöperatie. Klik HIER voor meer informatie en HIER om naar de aanmeldpagina te gaan. 
Heb je een andere vraag? Stuur ons een mailtje.


JAN
01
Ga samen met T.V. Galefjild voor glasvezel!
Meld je aan voor aansluiting op het gasvezel netwerk en sponsor de club en jezelf!


Razendsnel glasvezel internet in Hurdegaryp is dichterbij dan ooit! Profiteer tot 31 januari 2023 van superscherpe aanbiedingen van Caiway en DELTA én bespaar ook nog eens € 650 activatiekosten. Sluit aan op het netwerk van de toekomst met snelheden tot 8 Gig, stabiel internet, meer keuze, een lage ping én heel veel voordeel! De ondergrens is al gehaald, dus het het glasvezelnetwerk komt er daadwerkelijk.

Exclusief bij T.V. Galefjild krijg je bovendien bij jouw aanmelding een cashback van € 25. En wij als vereniging ook nog eens € 50! En dat is goed nieuws, dat kunnen we heel goed gebruiken voor de verduurzaming van ons clubgebouw.

Dus wil je gaan voor glasvezel? Meld je aan via T.V. Galefjild met deze links en we profiteren allemaal! Let op: dit geldt niet alleen voor leden maar ook voor vrienden, bekenden, buren, etc.!


JUN
11
Taetsen


JUN
12
Tossen
Van 19:30 tot 22:30 uur

JUN
17
Celebrate thema toernooi
Van 15:00 tot 00:00 uur

Facebook > lees meer
Mooie opnames van ons park!