Lessen

 

 

Je kunt je aanmelden voor de voorjaarslessen van 2024

 
Krijg jij ook zo’n zin om weer te komen (tennis)lessen? Lekker in beweging komen, de tennissport te leren kennen of verder onder de knie te krijgen. Je kunt je hier opgeven voor de voorjaarslessen. Zo ben je verzekerd van een leuke, maar vooral sportieve en uitdagende invulling van het voorjaar.

Er zijn weer mooie opties, zoals groepsles voor groepsles voor 6-8 personen (a 60 of 75 minuten). Ook kun je je weer aanmelden voor 'Maak Kennis Met Tennis'.
Voor een lespakket anders dan 'Maak Kennis Met Tennis' is een lidmaatschap van de club een vereiste. 

 

Benieuwd naar de lesmogelijkheden?

 


 

Over de trainer


Ik ben Roland Lucardie, geboren en getogen in Leeuwarden. Ik ben getrouwd en heb 4 jonge kinderen. Ik ben een sporter in hart en nieren. Tennis, voetbal en golf zijn mijn sporten, waarvan tennis met stip op één staat.


In 2000 heb ik onder andere mijn tennis licentie A behaald op het CIOS in Heerenveen. Sinds 1998 heb ik altijd met veel plezier lesgegeven bij TV Marssum, LTV De Bontekoe, TC ’t Nylan en in TV Noord Bergum. In de winter van 2017-2018 heb ik de KNLTB bondsopleiding gevolgd en hiermee mijn B licentie weten te bemachtigen. Daarnaast volg ik verscheidene bijscholingen, via de bond en andere aanbieders, om mijn kennis op het gebied van tennis ‘up-to-date’ te houden.


Zelf speel ik sinds jaar en dag de nodige toernooien en kom ik sinds 2018 op competitieniveau uit voor TV Galefjild. Zondag 2de klasse Heren, een geweldig mooi en competitief niveau.


Een aantal jaar geleden heb ik de HBO opleiding Sport, Gezondheid en Management afgerond in Groningen. Gedurende deze opleiding, met name door diverse stageperiodes in de professionele en commerciële sportwereld, alsook bij verschillende commerciële werkgevers buiten de sport, heb ik veel ervaring opgedaan in het managen en organiseren van (sport)evenementen en het coachen en opleiden van collega’s op verschillende vlakken. Zaken als marketing en communicatie, het organiseren van events, alswel het werken met groepen, is waar ik veel plezier in heb. 


Al weer enige tijd geleden ben ik voor mezelf begonnen en run inmiddels met veel enthousiasme mijn eigen tennisschool, ‘Tennisschool Lucardie’. Sinds 2018 verzorg ik de tennislessen bij TV Galefjild.