Welkom bij T.V. Galefjild!

 
Wij zijn een actieve en gezellige vereniging, waar je kunt tennissen op elk niveau op een mooi gelegen tennispark. Ons tennispark heeft een clubgebouw met een uniek dakterras. Hierdoor kun je van bovenaf mooi alle wedstrijden bekijken. We beschikken over 6 gravelbanen, waarvan er 4 voorzien zijn van verlichting, een oefenkooi, douche-faciliteiten, een kantine en voldoende parkeergelegenheid.

Tennisvereniging Galefjild heeft rond de 160 leden in allerlei leeftijden waarvoor we door het jaar heen allerlei activiteiten organiseren. De jeugdcommissie organiseert bijvoorbeeld het openingstoernooi, een pannenkoekentoernooi, de jeugdclubkampioenschappen, een slottoernooi met ouder-kind tennissen en nog veel meer leuke dingen. We hebben een vaste toss-avond waar alle leden van harte welkom zijn en we hebben we een actieve seniorengroep met een eigen toss-ochtend.
 
Voor zowel beginners als gevorderden is er de mogelijkheid om tennisles te volgen bij onze tennisschool. Er zijn aparte lessen voor zowel jeugd als senioren. De lessen worden verzorgd door onze trainer Roland Lucardie. Uiteraard kun je je ook opgeven om (in teamverband) mee te doen aan de KNLTB tenniscompetitie. Deze wordt zowel in het voorjaar als in het najaar op verscheidene dagen en niveaus, zowel voor jeugd als senioren georganiseerd. 

 
Schroom niet om eens langs te komen en de sfeer te proeven op ons park, geniet van de tennissport en de gezelligheid. Wellicht vind je het leuk om (daarna) lid te worden van onze vereniging. Helaas is dit vanwege corona op dit moment niet toegestaan. Via onderstaande knop kun je een 'dagkaart' (= baanhuur) aanschaffen. Tot snel!

 
Klik op deze knop voor de
aankoop van een dagkaart
 
 
Inloggen leden
Bestuur & commissies
Lid worden
Dag- of zomerkaarten
Onderhoudsploeg
Historie
Jeugdcommissie / Blog lees meer...
Tennislessen - Trainer
Nieuwsbrief / Galekrabbel
Toernooien KNLTB
Tytsjerksteradiel Tennis Toernooi
Onze sponsoren
Nieuws > lees meer..
NOV
04
Samen vieren we de winst!
De Rabo ClubSupport actie heeft dit jaar geresulteerd in het mooie bedrag van 272,69 euro. Bedankt voor jullie stem!

OKT
05
Ben jij lid bij de Rabobank? Stem op Galefjild!
De Rabo ClubSupport actie is weer gestart. Ben jij lid bij de Rabobank? Breng uiterlijk zondag 25 oktober je stem uit op Galefjild en steun onze club.

STEM HIER.

Heb je wel een rekening bij de Rabobank, maar ben je nog geen lid? Word dan snel lid, het kost niets.


AUG
25
Meld je aan voor de najaarslessen
Per vandaag kun je je aanmelden voor de nieuwe lessenreeks van 10 lesweken. De eerste lessen starten op dinsdag 15 en donderdag 17 september. 
Klik HIER voor meer informatie en om je aan te melden.

DEC
06
Einde tennisseizoen
Einde tennisseizoen

FEB
08
Algemene Leden Vergadering
Vanaf 20:00 uur in het Galenest
 
 

JUN
20
Friesland Cup (1e ronde)


Facebook > lees meer
Mooie opnames van ons park!
Jubileumbord Club van 50, klik op de foto                                NIEUWS VAN DE TRAINER