Welkom bij T.V. Galefjild!

 
Wij zijn een actieve en gezellige vereniging, waar je kunt tennissen op elk niveau op een mooi gelegen tennispark. Ons tennispark heeft een clubgebouw met een uniek dakterras. Hierdoor kun je van bovenaf mooi alle wedstrijden bekijken. We beschikken over 6 gravelbanen, waarvan er 4 voorzien zijn van verlichting, een oefenkooi, douche-faciliteiten, een kantine en voldoende parkeergelegenheid.

Tennisvereniging Galefjild heeft rond de 160 leden in allerlei leeftijden waarvoor we door het jaar heen allerlei activiteiten organiseren. De jeugdcommissie organiseert bijvoorbeeld het openingstoernooi, een pannenkoekentoernooi, de jeugdclubkampioenschappen, een slottoernooi met ouder-kind tennissen en nog veel meer leuke dingen. We hebben een vaste toss-avond waar alle leden van harte welkom zijn en we hebben we een actieve seniorengroep met een eigen toss-ochtend.
 
Voor zowel beginners als gevorderden is er de mogelijkheid om tennisles te volgen bij onze tennisschool. Er zijn aparte lessen voor zowel jeugd als senioren. De lessen worden verzorgd door onze trainer Roland Lucardie. Uiteraard kun je je ook opgeven om (in teamverband) mee te doen aan de KNLTB tenniscompetitie. Deze wordt zowel in het voorjaar als in het najaar op verscheidene dagen en niveaus, zowel voor jeugd als senioren georganiseerd. 

 
Schroom niet om eens langs te komen en de sfeer te proeven op ons park, geniet van de tennissport en de gezelligheid. Wellicht vind je het leuk om (daarna) lid te worden van onze vereniging. Helaas is dit vanwege corona op dit moment niet toegestaan. Via onderstaande knop kun je een 'dagkaart' (= baanhuur) aanschaffen. Tot snel!

 
Klik op deze knop voor de
aankoop van een dagkaart
 
 
Inloggen leden
Bestuur & commissies
Lid worden
Dag- of zomerkaarten
Onderhoudsploeg
Historie
Jeugdcommissie / Blog lees meer...
Tennislessen - Trainer
Nieuwsbrief / Galekrabbel
Toernooien KNLTB
Tytsjerksteradiel Tennis Toernooi
Onze sponsoren
Nieuws > lees meer..
JAN
04
Hier met je oude tennisballen!
Vanaf vandaag hebben we een blauwe ballencontainer waar je (alleen) je oude tennisballen in kunt werpen.
De ballen worden gerecycled tot nieuwe tennisballen. Een mooi initiatief voor een beter milieu. Help je mee met vullen?

DEC
01
Albert Heijn nieuwe hoofdsponsor!
Fantastisch nieuws - Albert Heijn Hurdegaryp 3 jaar hoofdsponsor van het Open toernooi. Klik hier om verder te lezen...
Naast het feit dat Albert Heijn Hurdegaryp al jaren een vaste sponsor is, worden ze de komende 3 jaar ook onze nieuwe hoofdsponsor van het open toernooi!
 
Wij danken Albert Heijn Hurdegaryp voor het vertrouwen en de mogelijkheden die deze overeenkomst ons (beiden) biedt. Op een mooie samenwerking!

NOV
04
Samen vieren we de winst!
De Rabo ClubSupport actie heeft dit jaar geresulteerd in het mooie bedrag van 272,69 euro. Bedankt voor jullie stem!

FEB
13
Banen prepareren
Van 08:30 tot 12:30 uur

FEB
20
Banen prepareren
Van 08:30 tot 12:30 uur

FEB
27
Banen prepareren
Van 08:30 tot 12:30 uur

Facebook > lees meer
Mooie opnames van ons park!
Jubileumbord Club van 50, klik op de foto                                NIEUWS VAN DE TRAINER