Welkom bij T.V. Galefjild!

 
Wij zijn een actieve en gezellige vereniging, waar je kunt tennissen op elk niveau op een mooi gelegen tennispark. Ons tennispark heeft een clubgebouw met een uniek dakterras. Hierdoor kun je van bovenaf mooi alle wedstrijden bekijken. We beschikken over 6 gravelbanen, waarvan er 4 voorzien zijn van verlichting, een oefenkooi, douche-faciliteiten, een kantine en voldoende parkeergelegenheid.

Tennisvereniging Galefjild heeft rond de 150 leden in allerlei leeftijden waarvoor we door het jaar heen allerlei activiteiten organiseren. De jeugdcommissie organiseert bijvoorbeeld het openingstoernooi, een pannenkoekentoernooi, de jeugdclubkampioenschappen, een slottoernooi met ouder-kind tennissen en nog veel meer leuke dingen. We hebben een vaste toss-avond waar alle leden van harte welkom zijn en we hebben we een actieve seniorengroep met een eigen toss-ochtend.
 
Voor zowel beginners als gevorderden is er de mogelijkheid om tennisles te volgen bij onze tennisschool. Er zijn aparte lessen voor zowel jeugd als senioren. De lessen worden verzorgd door onze trainer Roland Lucardie. Uiteraard kun je je ook opgeven om (in teamverband) mee te doen aan de KNLTB tenniscompetitie. Deze wordt zowel in het voorjaar als in het najaar op verscheidene dagen en niveaus, zowel voor jeugd als senioren georganiseerd. 

 
Schroom niet om eens langs te komen en de sfeer te proeven op ons park zodra we weer geopend zijn, geniet van de tennissport en de gezelligheid. Wellicht vind je het leuk om (daarna) lid te worden van onze vereniging. Via onderstaande knop kun je een dagkaart en (vanaf eind juni) een zomerkaart aanschaffen. Tot snel!

 
Klik op deze knop voor:
Dag- en zomerkaarten 
 
 
Inloggen leden
Bestuur & commissies
Lid worden
Dag- of zomerkaarten
Onderhoudsploeg
Historie
Jeugdcommissie / Blog lees meer...
Tennislessen - Trainer
Nieuwsbrief / Galekrabbel
Toernooien KNLTB
Tytsjerksteradiel Tennis Toernooi
Onze sponsoren
Nieuws > lees meer..
JUN
18
Galefjild organiseert een Jeugdkamp!
Meld jouw (klein)kind nu aan voor het jeugdkamp op 14, 15 en 16 juli 2020.
Deze zomer organiseren wij voor het eerst een jeugdkamp op Galefjild! Hiervoor worden natuurlijk onze eigen jeugdleden uitgenodigd, maar ook andere jeugd uit Hardegarijp en alle lessende kinderen van Tennisschool Lucardie.
 
Dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 juli worden 3 heerlijke middagen vol beweging, avontuur, plezier en gezelligheid met bekende tennisspelletjes, gezelschapsspellen, leuke quizzen en andere avontuurlijke verrassingen.
 
Ben jij op zoek naar een mooie invulling voor 1 of meerdere sportieve dagen komende zomer, geef je (klein)kind dan snel op. Mocht je nu een broertje of zusje of vriendje in gedachte hebben, die dit wellicht ook leuk vindt, geef hem of haar dan ook op. Iedereen is van harte welkom!
 
Klik HIER om je (klein)kind(eren) aan te melden voor het jeugdkamp
 
Het organiseren en alles in goede banen leiden kunnen we echter niet volledig alleen. Daarom kunnen we nog wel wat extra vrijwilligers gebruiken om ons op de dag zelf of in de voorbereiding te helpen. Lijkt je dit wat, meld je dan nu aan als vrijwilliger.
 
Klik HIER om jezelf aan te melden als vrijwilliger voor het jeugdkamp
 
Tijdens de 3 dagen van het jeugdkamp is er overdag slechts beperkte mogelijkheid tot vrijspelen. De seniorentoss op donderdagochtend kan wel doorgaan.


JUN
18
Meld je aan voor het Celebrate thema toernooi!
Dit vindt plaats op zaterdag 11 juli

JUN
15
Algemene Leden Vergadering verplaatst
De ALV wordt verplaatst naar maandag 6 juli.
In It Maskelyn kunnen wij maximaal 75 leden ontvangen en alleen nadat zij zich hebben aangemeld. Wij verzoeken u zich uiterlijk maandag 22 juni aan/af te melden via DEZE LINK. We hopen op een mooie opkomst!

AUG
12
Tossen
Vanaf 19:30 uur

AUG
16
Friesland Cup
Vanaf 10:00 uur in Dokkum
 AUG
17
Tossen
Vanaf 19:30 uur

Facebook > lees meer
Mooie opnames van ons park!
Jubileumbord Club van 50, klik op de foto                                NIEUWS VAN DE TRAINER