Welkom bij T.V. Galefjild!

 
Wij zijn een actieve en gezellige vereniging, waar je kunt tennissen op elk niveau op een mooi gelegen tennispark. Ons tennispark heeft een clubgebouw met een uniek dakterras. Hierdoor kun je van bovenaf mooi alle wedstrijden bekijken. We beschikken over 6 gravelbanen, waarvan er 4 voorzien zijn van verlichting, een oefenkooi, douche-faciliteiten, een kantine en voldoende parkeergelegenheid.

Tennisvereniging Galefjild heeft rond de 150 leden in allerlei leeftijden waarvoor we door het jaar heen allerlei activiteiten organiseren. De jeugdcommissie organiseert bijvoorbeeld het openingstoernooi, een pannenkoekentoernooi, de jeugdclubkampioenschappen, een slottoernooi met ouder-kind tennissen en nog veel meer leuke dingen. We hebben een vaste toss-avond waar alle leden van harte welkom zijn en we hebben we een actieve seniorengroep met een eigen toss-ochtend.
 
Voor zowel beginners als gevorderden is er de mogelijkheid om tennisles te volgen bij onze tennisschool. Er zijn aparte lessen voor zowel jeugd als senioren. De lessen worden verzorgd door onze trainer Roland Lucardie. Uiteraard kun je je ook opgeven om (in teamverband) mee te doen aan de KNLTB tenniscompetitie. Deze wordt zowel in het voorjaar als in het najaar op verscheidene dagen en niveaus, zowel voor jeugd als senioren georganiseerd. 

 
Schroom niet om eens langs te komen en de sfeer te proeven op ons park zodra we weer geopend zijn, geniet van de tennissport en de gezelligheid. Wellicht vind je het leuk om (daarna) lid te worden van onze vereniging. Via onderstaande knop kun je een dagkaart en (vanaf eind juni) een zomerkaart aanschaffen. Tot snel!

 
Klik op deze knop voor:
Dag- en zomerkaarten 
 
 
Inloggen leden
Bestuur & commissies
Lid worden
Dag- of zomerkaarten
Onderhoudsploeg
Historie
Jeugdcommissie / Blog lees meer...
Tennislessen - Trainer
Nieuwsbrief / Galekrabbel
Toernooien KNLTB
Tytsjerksteradiel Tennis Toernooi
Onze sponsoren
Nieuws > lees meer..
MEI
26
Meld je aan voor de Clubkampioenschappen Enkel
Jij doet toch ook mee?! Je hebt nog 5 dagen om je aan te melden, ga naar toernooi.nl en geef je op. Er is ook een 60+ categorie.

Hierbij de LINK naar de site.

De Clubkampioenschappen Enkel worden gespeeld van 8 t/m 19 juni.


MEI
07
Start vrij spelen
Vanaf maandag 11 mei kunnen we allemaal weer vrij spelen. Houd je mail in de gaten voor de maatregelen!

APR
01
Wie kan helpen / hulp gebruiken?
Heeft u hulp nodig vanwege het coronavirus, of kun je een helpende hand bieden? Dan horen wij het graag.
Door de coronacrisis zijn er meer mensen in het dorp die hulp kunnen gebruiken met bijv. een boodschap. En Galefjild zou Galefjild niet zijn als wij er niet voor elkaar zouden zijn in deze lastige tijd. Heeft u hulp nodig, of kun je een helpende hand bieden? Dan horen wij het graag: stuur een mail en gaan we bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

JUN
08
Clubkampioenschappen enkel
Tot en met vrijdag 19 juni
 

JUN
11
Seniorentoss
Elke donderdag van 10:00 tot 12:00 uur
 

JUN
13
Klusdag
Zaterdag 13 juni wordt er weer divers onderhoud gepleegd op en rond het clubhuis: van schilderen en schoonmaak tot parkonderhoud.
We starten om 9 uur: kom je helpen? Stuur een mailtje (link), dan kunnen we de klussen voorbereiden a.d.h.v. het aantal aanmeldingen.

Facebook > lees meer
Mooie opnames van ons park!
Jubileumbord Club van 50, klik op de foto                                NIEUWS VAN DE TRAINER