Welkom bij T.V. Galefjild!

 
Wij zijn een actieve en gezellige vereniging, waar je kunt tennissen op elk niveau op een mooi gelegen tennispark. Ons tennispark heeft een clubgebouw met een uniek dakterras. Hierdoor kun je van bovenaf mooi alle wedstrijden bekijken. We beschikken over 6 gravelbanen, waarvan er 4 voorzien zijn van ledverlichting. Op ons park vind je verder een oefenkooi, douche-faciliteiten, een kantine en voldoende parkeergelegenheid.

Tennisvereniging Galefjild heeft zo'n 160 leden in allerlei leeftijden waarvoor we door het jaar heen allerlei activiteiten organiseren. Op de toss-avonden is iedereen van harte welkom en leer je snel andere leden kennen. We hebben we een actieve seniorengroep met een eigen toss-ochtend op de donderdag.
 
Voor zowel beginners als gevorderden is er de mogelijkheid om tennisles te volgen. Clubtrainer Roland Lucardie verzorgt zowel lessen voor jeugd als senioren. Uiteraard kun je je ook opgeven om (in teamverband) mee te doen aan de KNLTB tenniscompetitie. Deze wordt zowel in het voorjaar als in het najaar op verschillende dagen en niveaus voor zowel jeugd als senioren georganiseerd. 


Ons tennispark is gesloten tot 1 april 2024. Kom dan vooral eens langs en proef de sfeer op ons park. Geniet van de tennissport en de gezelligheid. Wellicht vind je het leuk om (daarna) lid te worden van onze vereniging. Via onderstaande knop kun je dan ook weer een tennisbaan huren. Tot snel!
 
 
 

 
Dag- of zomerkaart
Huur een tennisbaan 
 
 
Inloggen leden
Bestuur & commissies
Lid worden
Dag- of zomerkaart
Onderhoudsploeg
Historie
Tennislessen - Trainer
Nieuwsbrief / Galekrabbel
Toernooien KNLTB
Tytsjerksteradiel Tennis Toernooi
Onze sponsoren
Nieuws > lees meer..
FEB
24
Koop je clubtenue in onze nieuwe webshop!
In nieuwe webshop stel je zelf je Galefjild-clubtenue samen.
Staat jouw team straks in hetzelfde tenue op de baan? Of ben je zelf wel toe aan een nieuwe outfit? Stel hier je clubtenue samen: WEBSHOP.

FEB
10
Afscheid Esther en Theo
Tijdens de ALV hebben afscheid genomen van bestuursleden Esther en Theo.

Tijdens de ledenvergadering van 5 februari hebben we afscheid genomen van bestuursleden Esther en Theo. Otto is vervolgens tot het bestuur getreden als algemeen bestuurslid.

Esther, Theo en Otto: BEDANKT!

 


OKT
11
Rabo ClubSupport 2023
We hebben dit jaar 410,49 euro van de Rabobank gekregen om de onderhoudsploeg te ondersteunen met nieuw materiaal.

Bedankt voor jullie stem!FEB
12
Jeugd Sponsor Actie 2024
Van 12 februari t/m 7 april nemen wij in Hurdegaryp deel aan de Jeugd Sponsor Actie van Poiesz.

MRT
16
NLdoet
Van 09:30 tot 12:30 uur

MRT
16
Actieve verkoopdag Jeugd Sponsor Actie bij de Poiesz
Van 10:00 tot 15:00 uur
Tussen 10:00 en 15:00 uur staat onze jeugd bij de Poiesz in Hardegarijp om alle klanten te verleiden hun munten in onze koker te deponeren. Kom jij ook even langs?!


Facebook > lees meer
Mooie opnames van ons park!