Welkom bij T.V. Galefjild!

 
Wij zijn een actieve en gezellige vereniging, waar je kunt tennissen op elk niveau op een mooi gelegen tennispark. Ons tennispark heeft een clubgebouw met een uniek dakterras. Hierdoor kun je van bovenaf mooi alle wedstrijden bekijken. We beschikken over 6 gravelbanen, waarvan er 4 voorzien zijn van verlichting, een oefenkooi, douche-faciliteiten, een kantine en voldoende parkeergelegenheid.

Tennisvereniging Galefjild heeft rond de 160 leden in allerlei leeftijden waarvoor we door het jaar heen allerlei activiteiten organiseren. De jeugdcommissie organiseert bijvoorbeeld het openingstoernooi, een pannenkoekentoernooi, de jeugdclubkampioenschappen, een slottoernooi met ouder-kind tennissen en nog veel meer leuke dingen. We hebben een vaste toss-avond waar alle leden van harte welkom zijn en we hebben we een actieve seniorengroep met een eigen toss-ochtend.
 
Voor zowel beginners als gevorderden is er de mogelijkheid om tennisles te volgen bij onze tennisschool. Er zijn aparte lessen voor zowel jeugd als senioren. De lessen worden verzorgd door onze trainer Roland Lucardie. Uiteraard kun je je ook opgeven om (in teamverband) mee te doen aan de KNLTB tenniscompetitie. Deze wordt zowel in het voorjaar als in het najaar op verscheidene dagen en niveaus, zowel voor jeugd als senioren georganiseerd. 

 
Schroom niet om eens langs te komen en de sfeer te proeven op ons park, geniet van de tennissport en de gezelligheid. Wellicht vind je het leuk om (daarna) lid te worden van onze vereniging. Via onderstaande knop kun je een 'dagkaart' (= baanhuur) of een seizoenskaart aanschaffen. Tot snel!

 
Klik op deze knop voor de aankoop
van een dagkaart of seizoenskaart
 
 
Inloggen leden
Bestuur & commissies
Lid worden
Dag- of zomerkaarten
Onderhoudsploeg
Historie
Jeugdcommissie / Blog lees meer...
Tennislessen - Trainer
Nieuwsbrief / Galekrabbel
Toernooien KNLTB
Tytsjerksteradiel Tennis Toernooi
Onze sponsoren
Nieuws > lees meer..
JUN
06
Meld je aan voor het open toernooi!
Je kunt je nog aanmelden tot en met zondag 27 juni. Klik hier voor de link en meer informatie.

Meld je uiterlijk zondag 27 juni aan voor het Albert Heijn Hardegarijp Galefjild Open 2021: LINK


MRT
22
Openstelling banen
Vanaf morgen kunnen we weer buiten tennissen - reserveer een baan via de KLNB ClubApp. Veel plezier!

FEB
04
Koning Winter komt eraan - vanaf vrijdag banen dicht!
Vanwege de naderende vorst en de sneeuw worden de banen morgen (vrijdag 5 februari) ontmanteld.
Vanwege de naderende vorst en de sneeuw worden de banen morgen (vrijdag 5 februari) ontmanteld, een paar dagen eerder dan gepland. Volgende week kun je de tennisballen verruilen voor sneeuwballen. Veel plezier!

SEP
27
Tossen
Van 19:30 tot 22:00 uur

SEP
30
Seniorentoss
Van 10:00 tot 12:00 uur

OKT
06
Tossen
Van 19:30 tot 22:00 uur

Facebook > lees meer
Mooie opnames van ons park!
Jubileumbord Club van 50, klik op de foto                                NIEUWS VAN DE TRAINER