Lessen

 

 

Binnenkort kun je je hier weer aanmelden voor de Voorjaarslessen 2020!

De voorjaarslessen starten op dinsdag 31 maart en donderdag 2 april.

 


 

Over de trainer


Ik ben Roland Lucardie, geboren en getogen in Leeuwarden. Ik ben 37 jaar, getrouwd en heb 3 jonge kinderen. Een dochter van 6, een zoon van 3 en een zoontje van 7 maanden. Ik ben een sporter in hart en nieren. Tennis, voetbal en golf zijn mijn sporten, waarvan tennis met stip op één staat.


In 2000 heb ik o.a. mijn tennis licentie A behaald op het CIOS in Heerenveen. Sinds 1998 heb ik altijd met veel plezier lesgegeven bij TV Marssum, LTV De Bontekoe, TC ’t Nylan en in TV Noord Bergum. In de winter van 2017-2018 heb ik de KNLTB bondsopleiding gevolgd en hiermee mijn B licentie weten te bemachtigen. Daarnaast volg ik verscheidene bijscholingen, via de bond en andere aanbieders, om mijn kennis op het gebied van tennis ‘up-to-date’ te houden.


Zelf speel ik sinds jaar en dag de nodige toernooien en kom ik sinds 2018 op competitieniveau uit voor T.V. Galefjild. Zondag 3de klasse Heren, een geweldig mooi en competitief niveau.


Een aantal jaar geleden heb ik de HBO opleiding Sport, Gezondheid en Management afgerond in Groningen. Gedurende deze opleiding, met name door diverse stageperiodes in de professionele en commerciële sportwereld, alsook bij verschillende commerciële werkgevers buiten de sport, heb ik veel ervaring opgedaan in het managen en organiseren van (sport)evenementen en het coachen en opleiden van collega’s op verschillende vlakken. Zaken als marketing en communicatie, het organiseren van events, alswel het werken met groepen, is waar ik veel plezier in heb. 


Al weer enige tijd geleden ben ik voor mezelf begonnen en run inmiddels met veel enthousiasme mijn eigen tennisschool, ‘Tennisschool Lucardie’. Ik verzorg momenteel de trainingen bij o.a. TV Stavoren, TV oeverzwaluwen, TV Rottum, TC Zwaagwesteinde en TV Warga en TV Schatzenburg en sinds 2018 bij T.V. Galefjild.  

 Tel: 06-29293030
info@tennisschoollucardie.nl
http://www.tennisschoollucardie.nl
https://www.facebook.com/tennisschoollucardie


 


 

Inschrijving Najaarslessen 2019 TV Galefjild - gesloten

 

De inschrijving voor de voorjaarslessen staat online. Inschrijven is vanaf nu weer mogelijk. Er zijn dit jaar verschillende nieuwe lespakketten, waaronder tennisfit, 55+ & les op maat. Daarnaast is er middels competitietraining de mogelijkheid om met je competitieteam extra te trainen ter voorbereiding op de naderende competitie. Hierover volgt z.s.m. meer info.


Voor alle info betreffende de aankomende Najaarslessen,   klik hier ....

 

Nu direct aanmelden   Klik hier...  


We hopen velen van jullie binnenkort weer te treffen op de tennisbaan. Op naar een mooi nieuw tennisseizoen vol sportiviteit, plezier, beweging en ontwikkeling.


Helpen jullie daarnaast ook weer mee om een ieder in jullie kringen te enthousiasmeren voor de lessen?  Klik dan op onderstaand icoon om te liken en te delen.

 

  

Een sportieve groet,

Roland
Tennisschool Lucardie