Lessen

 

 

Je kunt je weer aanmelden voor de najaarslessen!

Er zijn een paar hele mooie nieuwe opties dit najaar, zoals korting voor twee, kennismakingspakketten en de mogelijkheid om tweemaal in de week te lessen. Ook dit jaar kun je je weer aanmelden voor 'Maak Kennis Met Tennis' en de 55+ cursus. Voor een lespakket anders dan 'Maak Kennis Met Tennis' is een lidmaatschap van de club een vereiste.


BONUS: als je je nu aanmeld, maak je kans op een van de vele prijzen die door de trainer beschikbaar gesteld zijn (link).

 

Benieuwd naar de lesmogelijkheden?

 


 

Over de trainer


Ik ben Roland Lucardie, geboren en getogen in Leeuwarden. Ik ben 37 jaar, getrouwd en heb 3 jonge kinderen. Een dochter van 6, een zoon van 3 en een zoontje van 7 maanden. Ik ben een sporter in hart en nieren. Tennis, voetbal en golf zijn mijn sporten, waarvan tennis met stip op één staat.


In 2000 heb ik onder andere mijn tennis licentie A behaald op het CIOS in Heerenveen. Sinds 1998 heb ik altijd met veel plezier lesgegeven bij TV Marssum, LTV De Bontekoe, TC ’t Nylan en in TV Noord Bergum. In de winter van 2017-2018 heb ik de KNLTB bondsopleiding gevolgd en hiermee mijn B licentie weten te bemachtigen. Daarnaast volg ik verscheidene bijscholingen, via de bond en andere aanbieders, om mijn kennis op het gebied van tennis ‘up-to-date’ te houden.


Zelf speel ik sinds jaar en dag de nodige toernooien en kom ik sinds 2018 op competitieniveau uit voor T.V. Galefjild. Zondag 3de klasse Heren, een geweldig mooi en competitief niveau.


Een aantal jaar geleden heb ik de HBO opleiding Sport, Gezondheid en Management afgerond in Groningen. Gedurende deze opleiding, met name door diverse stageperiodes in de professionele en commerciële sportwereld, alsook bij verschillende commerciële werkgevers buiten de sport, heb ik veel ervaring opgedaan in het managen en organiseren van (sport)evenementen en het coachen en opleiden van collega’s op verschillende vlakken. Zaken als marketing en communicatie, het organiseren van events, alswel het werken met groepen, is waar ik veel plezier in heb. 


Al weer enige tijd geleden ben ik voor mezelf begonnen en run inmiddels met veel enthousiasme mijn eigen tennisschool, ‘Tennisschool Lucardie’. Ik verzorg momenteel de trainingen bij o.a. TV Stavoren, TV Oeverzwaluwen, TV Rottum, TC Zwaagwesteinde, TV Warga en TV Schatzenburg en sinds 2018 bij T.V. Galefjild.

 

 


 Tel: 06-29293030
info@tennisschoollucardie.nl
http://www.tennisschoollucardie.nl
https://www.facebook.com/tennisschoollucardie